FurnEx Trans je prva firma na prostoru Kragujevca koja pravnim i fizičkim licima pofesionalno pruža usluge: montaže i demontaže nameštaja, prevoza nameštaja i usluge selidba.

Naš tim je sačinjen od 10 pojedinaca koji imaju iskustvo u proseku od 10 godina, stečeno u kompaniji Forma Ideale na poslovima transporta i montaže nameštaja. Poverenje velikog sistema je nastavljeno kroz konstantnu saradnju i dan danas. Naši zaposleni isporučuju i montiraju sav nameštaj koji Vi poručite u salonu Forma Ideale.

Pored usluga profesionalnog i sigurnog utovara, transporta, montaže/demontaže nameštaja, tim je obučen za preseljenja  Vašeg stambenog i poslovnog prostora  u najkraćem roku, bez stresa koji svaka selidba prouzrokuje, a sve to po povoljnim cenama, garantujući kvalitet usluge i bezbednost robe. Organizaciju selidbi radimo 7 dana u nedelji, u skladu sa Vašim zahtevima.

Na našem sajtu možete dobiti okvirnu cenu selidbe  upotrebom kalkulatora, a izlazak na teren (kada se definiše finalna cena) je besplatan.

Naše iskustvo i odgovornost garantuju za naše usluge.

FurnEx Trans tim

FurnEx Tim

Zašto baš mi?


FurnEx Trans

Zato što smo profesionalni

Zato što smo odgovorni

Zato što smo odgovorni

Zato što smo tačni

Zato što smo tačni 

Zato što vodimo računa

Zato što vodimo računa
da Vaše stvari budu
maksimalno zaštićene

Zato što smo organizovani

Zato što smo organizovani

Zato što vodimo računa

Zato što vodimo računa da
Vaš nameštaj bezbedno
stigne na odredište

Zato što smo tim

Zato što smo tim