Forma Ideale
Escape
Promo

Rekli su o nama

Escape

Kako smo imali dosta gabaritne opreme kao što su stolovi za masažu a potreban nam je bio prevoz od dobavljača, nismo smeli da prepustimo prevoz neproverenoj ekipi. Pretragom po netu, odabrali smo FurnEx Trans jer su delovali jako profesionalno. Dobili smo više od toga. Momci su stvarno sve zaštitili, sačuvali I isporučili bez I jednog traga te aktivnosti. Zahvaljujemo se I čekamo ih na masaži. ☺

Promo

Više puta smo se selili I tražili pogodne prostorije za sve zaposlene u našoj firmi. Svako od nas ima minimum svoj radni sto I opremu I nije lako to prenositi. Poslovni saradnici su nam preporučili FurnEx Trans. Oduševili su nas brzinom organizovanja I preuzimanja posla, kao načinom postupanja sa nameštajem I pratećom opremom, a sve to smo platili preko računa firme. Od nas imaju samo reči hvale I sve preporuke!

Nikola, student

Jedina firma koja I na prvo deluje ozbiljno I provereno. Na sajtu sam izračunao cenu I to mi je dosta pomoglo, mnogo jednostavnije nego da se raspitujem kako se kreću cene selidbi, a nisam znao ni koga bih pitao s obzirom da nisam iz Kragujevca. Ovo je bilo brzo, jeftino I precizno. Ako me opet izbace, znam kome prvo javljam ;)

Ekipa filma Stado i PR agencija Headline

Tim, pravih profesionalaca, kojima nista nije tesko i koji izlaze na kraj i sa najvecim izazovima, kratkim rokovima i svim zeljama klijenta. Bilo je pravo zadovoljstvo saradjivati sa tako mladim i pozitivnim ljudima.
Za svaku preporuku.